Gilan ISI - Facebook SayfasıGilan ISI - Facebook SayfasıGilan ISI - Facebook Sayfası
Hakkımızda

Hakkımızda

Simge soba olarak 1957’de kurulan firmamız, 2004 yılına kadar katı yakıtlı, kuzine ve şömine tarzında sobalar üretmekteydi. Yine şirketimiz bünyesinde bulunan hürmetal kalıp sanayii de, 1995 yılında şirketimizin kalıp ihtiyaçlarını karşılamak için kurulmuş olup otomotiv ve farklı sektörlerede kalıp imalatı yapmaktadır.

2005 yılından sonra firmamız doğalgaz sektöründeki eksikleri görerek, katı yakıtlı sobaların yanı sıra doğalgaz sobası imalatına da başlamıştır. Aradan geçen yıllarda kaliteyi ve müşteri memnuniyetini ön planda tutarak şuan bulunduğu marka değerine ulaşmıştır.

Gilan doğalgaz sobaları olarak şirket politikamız, doğalgaz sektörünün ihtiyaçları ve yeniliklere ayak uydurarak kalitemizi ve marka değerimizi devamlı olarak üst sıralarda tutmaktır. Ürettiğimiz ürünler avrupa normlarında ce belgeli ve tse standartlarına uygun üretilmektedir. Kullandığımız malzemelerin kalitesi yaygın servis ağımız ve satış sonrası hizmet politikamızlada adımızdan söz ettirmekteyiz. Gilan doğalgaz sobaları olarak ürettiğimiz ürünleri sadece iç pazarda değil dünyanın birçok ülkesinede ihraç ederek ülke ekonomisinede katkı sağlamaktayız. Genç, dinamik ve deneyimli çalışanlarımızla beraber şirketimizi doğalgaz sektöründe her daim üst sıralarda adından söz ettiren lider bir firma olarak görmek için elimizden gelenin en iyisini yapmakta kararlıyız.

Misyonumuz…

Gilan doğalgaz sobaları olarak sektörün beklentilerini, kaliteli verimli projelerle karşılayan doğlagaz sektörünün tercih ettiği, rekabetçi çevreye ve insana duyarlı bir şirket olmaktır.

Vizyonumuz…

Gilan doğalgaz sobaları olarak vizyonumuz, Türkiye’nin beklediği 2023 yılına kadar, arge ve yenilikçi çalışmalarımızla, sektörde ilk tercih edilen lider firma olmaktır.


Gilan Doğalgaz Lpg Sobaları . 2023